Adverteren

Dutchital Media biedt lokale en regionale ondernemers de mogelijkheid om op een vernieuwende en actieve manier zichtbaar te zijn in hun directe omgeving. Via tv-schermen, video walls en ledboardings op prominente plaatsen wordt uw commercial onder de aandacht gebracht van uw doelgroep.

Alles is zo ingericht dat u snel en direct kunt communiceren met uw doelgroep.

Dutchital Media verzorgt dit voor de volgende segmenten/branches:

Betaald Voetbal

Wekelijks bezoeken duizenden supporters en sponsoren de thuiswedstrijden van hun voetbalclub uit de Eredivisie en Keukenkampioen Divisie. Dutchital Media biedt u verschillende mogelijkheden in het stadion om deze supporters en zakenmensen te bereiken. Afhankelijk van de voetbalclub kunt u kiezen voor de videowall in het stadion, tv-schermen in Business club/promenade of een audio commercial.

Eredivisie:

  • ADO Den Haag
  • AZ
  • FC Twente
  • SC Heerenveen
  • PEC Zwolle

Keukenkampioen Divisie:

  • SC Cambuur
  • FC Den Bosch

CONTACT

Sportverenigingen

In de kantines van diverse voetbal, hockey en tennisclubs worden de leden en bezoekers via één of meerdere tv-schermen geïnformeerd over de wedstrijdschema's, veldinformatie en clubinformatie.

CONTACT

Golfbanen

Golfbanen zijn bij uitstek geschikt om de zakelijke ondernemer en consument in de regio te bereiken. In de clubhuizen worden de golfers via één of meerdere schermen geïnformeerd over het laatste nieuws, aanbiedingen en mededelingen van de golfbaan. Uw commercial kan hier tussen staan.

CONTACT

Openbaar vervoer

In Rotterdam en Waterland (Noord Holland) adverteert u in de bussen die dagelijks honderdduizenden forensen, studenten en shoppers van en naar opleiding, werk of stad brengen. Het ideale wachtmoment om uw commercial te tonen op het tv-scherm in de bus.

CONTACT

Metrostations

In Amsterdam en Rotterdam maken dagelijks honderdduizenden consumenten, forensen en bewoners, gebruik van de metro. Dutchital Media biedt u de mogelijkheid om specifiek te adverteren op de dagen dat Ajax of Feijenoord een thuiswedstrijd speelt en de supporters met de metro naar het stadion gaan. Of op dagen dat deze steden door het winkelend publiek en/of het toerisme druk worden bezocht. Ook rondom evenementen die verhoogde reizigersaantallen met zich meebrengen.

CONTACT

Sportscholen

Gezondheid speelt steeds vaker een rol in onze maatschappij. In veel sportscholen wordt dan ook via digitale schermen advies gegeven hoe je je gezondheid op peil kunt houden. Bij de verschillende afdelingen, zoals krachttrainingen of cardio, tonen de schermen informatie en nieuws. Met een commercial van uw bedrijf kunt dagelijks gezien worden.

CONTACT

Ontspanning

Vandaag de dag blijven mensen steeds vaker in hun vertrouwde omgeving en wil men ook ook gebruik maken van activiteiten in de buurt. Daarom zien we een toename van het bezoek aan Bioscoop en Zwembad. In de lobby/kassa hangen vaak meerdere schermen die informatie over de nieuwste films, openingstijden en activiteiten tonen. Naast deze informatie kunt u als bedrijf dagelijks uw commercial tonen.

netwerken-ontspanning

CONTACT

Ziekenhuizen

Patiënten en bezoekers van poliklinieken en zorginstellingen zien hier het laatste nieuws, weer & verkeer, informatie van het betreffende ziekenhuis en entertainment voorbij komen.

CONTACT

Scholen

Dit netwerk is het grootste digitale medium op scholen in de doelgroep 13-20 jaar. De schermen zijn geplaatst op een waterkoeler en staan op druk bezochte locaties zoals de kantine, aula of mediatheek waardoor u de jongeren uit uw omgeving optimaal bereikt.

CONTACT

Supermarkten

Via de tv-schermen in o.a. Plus en Jumbo supermarkten wordt het winkelend publiek dagelijks bereikt tijdens de openingstijden. De schermen zijn veelal geplaatst in de belangrijkste looproutes en bij de kassa's.

CONTACT

Tankstations

Tankstations zijn de plek waar zowel zakelijke ondernemers als bewoners uit uw regio vaak komen. Deze instore schermen hangen bij de kassa's en bij een aantal locaties ook op andere plekken in de shop.

CONTACT

Hypotheek Visie

Met een aantrekkende woningmarkt worden ook de locaties van Hypotheek Visie weer druk bezocht. Wij bieden u de mogelijkheid om te adverteren tussen de aanbiedingen van de makelaars en Hypotheek Visie door. De schermen bij Hypotheek Visie zijn vanuit de etalage naar buiten gericht en maken derhalve onderdeel uit van het straatbeeld.

CONTACT

Reclamemasten

De manier om u campagne in korte tijd effectief te presenteren aan de miljoenen passanten die maandelijks passeren. Hoge attentiewaarde, hoge bereikcijfers, flexibel en korte campagnes. Kortom een unieke manier om uw bedrijf groots te presenteren tegen zeer lage kosten.

CONTACT