Portfolio

Dutchital Media wil professioneel en flexibel ondernemers onder de aandacht brengen van hun doelgroep tegen betaalbare prijzen.
Om dit te bereiken hebben we een groot pakket aan mogelijkheden, verdeeld over verschillende locaties/segmenten in heel Nederland. Men kan zich zowel lokaal, regionaal als landelijk profileren.

Dutchital Media probeert de consument te bereiken op hun dagelijkse routes. Zo kan uw commercial niet worden gemist. Informeer naar onze aanbiedingen om klein of massaal maar altijd gericht uw doelgroep te bereiken tegen betaalbare tarieven.

Onze klanten/ opdrachtgevers zitten in:

portfolio-ov
Openbaar Vervoer
Dagelijks onder ogen komen van miljoenen reizigers bij o.a. RET, Metro Rotterdam/Amsterdam en EBS Waterland. Dit is ook mogelijk rondom evenementen die verhoogde reizigersaantallen met zich meebrengt.
portfolio-sport
Sport
Wekelijks je favoriete sportclub bezoeken als supporter of als sponsor bij onder meer Eredivisie en Jupiler League clubs  (ADO Den Haag, AZ, FC Twente, PEC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, etc.), 30 golfbanen en diverse amateurclubs (hockey, voetbal en tennis).
portfolio-retail
Retail
Zaken die dagelijks voorkomen bij supermarkten (Jumbo, Plus, AH), vestigingen van Hypotheek Visie en tankstations (o.a. Shell, AVIA).
portfolio-educatie
Onderwijs
Educatie die een gezonde leefwijze ondersteunt via waterkoelers op 245 scholen en 324 tv-schermen in Nederland. De jeugd heeft de toekomst.
portfolio-ontspanning
Ontspanning
Naast de dagelijkse drukte wil men ook graag ontspannen. Zowel in de horeca als in de cultuur. In verschillende horecazaken, theaters en op festivals kan men de broodnodige ontspanning vinden en wordt men op de hoogte gehouden van alle nodige informatie.
portfolio-ontspanning
Reclamemasten
De manier om u campagne in korte tijd effectief te presenteren aan de miljoenen passanten die maandelijks passeren. Hoge attentiewaarde, hoge bereikcijfers, flexibel en korte campagnes. Kortom een unieke manier om uw bedrijf groots te presenteren.
portfolio-ontspanning
Ziekenhuizen
Wachten is nooit leuk maar wij maken het aangenamer.

Patiënten en bezoekers van poliklinieken en zorginstellingen zien hier het laatste nieuws, weer & verkeer, informatie van het betreffende ziekenhuis en entertainment voorbij komen.